» Regler

1307132346 221307132346 22
1307132346 22

Ordningsregler/bokningsregler


Följande regler är tillkomna för Din och övriga campinggästers trevnad.

1.
Tillfälliga besökare ombedes att parkera sitt fordon på parkeringsplatsen utanför området till en kostnad av 45 kr.


2.
Det ska vara  4 meter mellan campingenheterna (husvagn/förtält) Draget skall alltid vara ut mot vägen.

 
3.
Nattro råder mellan kl.23.00-07.00, det ska då vara tyst på campingområdet. Störande uppträdande är inte tillåtet, campingvärden och övrig personal ansvarar för lugn och ordning.

4.
Stör inte lugnet på campingplatsen med motordrivet fordon mer än absolut nödvändigt. Kör i gånghastighet och så korta sträckor som möjligt.


5.
Det är inte tillåtet att släppa in andra okända/obokade gäster med ditt bomkort som är personligt knutet till just din plats/stuga.
Får man gäster skall dessa parkera på vår besöksparkering. ( kostar 45 kr varje gång man kör in på parkeringen)
6.
Hundägare ombedes att visa största hänsyn mot övriga gäster. Håll hunden i kort koppel och rasta den på anvisad plats eller utanför området. Hundar får ej vistas på stranden. Ett speciellt hundbad finns vid Brämsand vid Dalälven. (fråga personal för att finna vägen dit)


7.
Hjälp oss att hålla campingplatsen ren och skräpfri. Använd de sopcontainrar som finns placerade på området. Grovsopor tar gästen med sig och slängs inte på campingen.


8.
Lämna de gemensamma utrymmena (toaletter, tvätt- och duschrum, kök och disk) i samma skick som du själv önskar finna dem.


9.
Campingvärd och/eller personal ansvarar inte för skador eller förlust av campinggästernas ägodelar. De som skadar byggnader, material eller andra campares ägodelar kan göras ersättningsskyldiga enligt gällande regler.


10.
​Avresa. Om inte annat har avtalats så ska utcheckning för stuga göras senast kl.12.00 och på campingtomt senast kl.14.00 på avresedagen. Detta med hänsyn till nya gäster. Checkar man ut efter dessa tider debiteras ett nytt dygn.
Vi önskar er en trevlig vistelse på Rullsand!